Recuperarea după efort este facilitată prin sauna uscata situată într-o încăpere unde există un bazin cu apă rece şi un duş. Sauna este realizată într-o incintă de lemn, încalzită electric cu ajutorul rocilor vulcanice, are o umiditate de aproximativ 10% şi o temperatură de 85° – 95°C, efectul fiind simţit după primele 5 minute de utilizare.Este recomandat consumul în cantitate mare de apă şi sucuri naturale pentru a ajuta corpul să elimine toxinele acumulate. Totodată, la un interval de 7-10 minute se recomandă duşuri reci sau bai in baziul cu apa rece.

Beneficiile saunei uscate sunt numeroase, va vom enumera doar cateva. Sauna dilata porii, curatandu-i in profunzime. Un peeling efectuat cam la 5-10 minute dupa sauna este ideal pentru a scapa de punctele negre si pentru a mentine tenul curat si proaspat. Caldura are rolul de a relaxa muschii si, prin urmare, sauna este deosebit de recomandata dupa un antrenament intensiv. Relaxarea fizica si mentala este un beneficiu adiacent al saunei. Toate aceste aspecte vor duce la o imbunatatire vizibila a circulatiei sangvine, la accelerarea metabolismului, fiind astfel capabil sa slabesti in timp ce te relaxezi.

Daca doriti un bronz frumos, uniform, de lunga durata si sanatos, il puteţi obtine folosind solarul vertical din dotarea clubului.