Luminița

Background: Una dintre cele mai vechi si experimentate instructoare din Targu Mures, predand clase de aerobic si tonifiere de mai bine de 10 ani. Si-a valorificat cunostintele de medicina dezvoltand o clasa pentru diabetici si pentru seniori, intarind inca odata valoarea sportului si a miscarii pentru sanatatea generala.

Specializari: Aerobic, Step Aerobic, Rebound, Fitball

Clasele sale se caracterizeaza prin: profesionalism, inovatie, energie pozitiva, voie buna, revigorare, tonifiere.

Kinga

Background: A practicat inca de la 13 ani dansul, baletul, gimnastica urmata de judo, natatie, volei si alte sporturi. Licentiata in Educatie Fizica si Sport, absolventa a Universitatii ‘Babes-Bolyai’ Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea Educatie Fizica si Sport, aprofundarea ramurii de sport – Gimnastica sportiva, Cluj-Napoca.
Cursuri de Atletism, Gimnastica de baza si sportiva, Gimnastica Acrobatica, Judo, Natatie, Baschet, Schi, Volei, Tenis de camp, Aerobic, Kinetoterapie – in cadrulFacultatii de Educatie Fizica si Sport.
Atestat calificare instructor fitness, in cadrul Federatiei Romane Sportul pentru Toti, 2006.
In prezent – Profesor de educatie fizica si sport.

Specializari: Total Body Training, Aerobic Fit & Slim, Pilates, Tae Bo, Step Box

Clasele sale se caracterizeaza prin: pasiune, energie, dinamism, profesionalism si orientare catre client.

Annamari

Background: A practicat de la varsta de 6 ani pana la terminarea liceului inotul de performanta, iar in ultimii 15 ani si-a indreptat energia catre clasele de aerobic fiind certificata international pentru Tae Bo si Step Box.
A absolvit Liceul Pedagogic, este licentiata in cadrul Facultatii de Psihologie Babes Bolyai din Cluj-Napoca avand aptitudini deosebite de relationare cu toate categoriile de varsta dar in special cu copiii.

Specializari: Tae Bo, Step Box, Aerobic pentru copii, Aerobic Mix si Spinning

Clasele sale se caracterizeaza prin: energie, profesionalism, voie buna si multa pasiune.

Simo

Background:

Specializari: Zumba

Clasele sale se caracterizeaza prin:

Joco

Background: Activeaza in domeniul fitness aerobic din 1998, avand o vasta experienta acumulata in anii petrecuti pe vas de croaziera unde a lucrat ca si Instructor fitness-aerobic, Personal Trainer si Wellness Consultant. Este de asemenea sportiv de succes, in prezent antrenand echipa de karate cu care au castigat locuri remarcante la concursurile nationale, europene si mondiale.

Specializari: Taebo, Spinning, Pilates, Insanity, Personal Trainer si Wellness Consultant

Clasele sale se caracterizeaza prin: dinamism si energie, iar antrenamentele de personal trainer prin diversitate

Beju

Background:

Specializari:

Clasele sale se caracterizeaza prin:

Zsolti

Background: Cel mai tanar membru al echipei, pasionat de sporturile de contact, inca de la varsta de 13 ani a practicat luptele libere orientandu-se apoi catre salile de fitness & bodybuilding. A deprins experienta in salile de bodybuilding din Targu Mures si Budapesta, din anul 2012 fiind instructor in cadrul clubului nostru.

Specializari: instructor fitness, personal trainer

Antrenamentele sale se caracterizeaza prin: originalitate, abnegatie, profesionalism si multa energie.

Barni

Background: Sportiv de performanta in domeniul culturismului si bodybuiding-ului de la varsta de 16 ani, perseverenta si dedicatia aducandu-l pe podiumuri in numeroase competitii de gen, atat prin propria participare cat si prin participarea sportivilor pregatiti de el.

Specializari: instructor fitness, personal trainer, consultant in nutritie sportiva.

Antrenamentele sale se caracterizeaza prin: profesionalism si o atentie deosebita catre client.

Akos

Background: Pasiunea mea pentru sport a început de mic, de la vârsta de 8 ani am practicat mai multe sporturi: atletism, judo, karate,  după care am trecut la handbal de performanță. Fiind nevoit să mă despart de sportul de performanță , am ales să ajut pe alții să-și atingă obiectivele propuse cu aceeași seriozitate și dedicație cu care m-am antrenat eu.

Specializari: Profesor de Educatie fizica si Sport, Antrenor de  handbal, Personal Training Specialist, Strength and Conditioning Expert, Bulgarian Bag si Indoor cycling

Antrenamentele sale se caracterizeaza prin:

Antrenamentele personale : personalizate, diversificate, provocatoare si orientate spre obiectivele propuse.
Antrenamentele de grup: multă energie și diversificare.

Dani

Background: 

Specializari: 45+ FIT

Antrenamentele sale se caracterizeaza prin: