Enjoy Sport Club s-a născut din dorința de a vă ajuta în a vă schimba modul de viaţă sedentar, de a vă rupe din cotidianul slujbei şi al grijilor, activitatea noastră fiind concentrată spre fortificarea sănătăţii dumneavoastră fizice, emoționale și mentale. Cu onestitate vă oferim inspirație pentru un stil de viață sănătos luând în considerare mișcarea, nutriția şi relaxarea. Clubul nostru este unul cu tradiție, deschis încă din anul 2005 în apropierea centrului municipiului Târgu Mureş, asigură standarde înalte de calitate și profesionalism celor care îi trec pragul, oferind un pachet complet de servicii în săli destinate atât pentru fitness&bodybuilding cât și pentru aerobic. Aceste săli sunt dotate cu televizoare, instalații audio, instalații de climatizare, vestiare spațioase, dulapuri individuale, camere de duș, toalete, uscătoare, etc…

Accesul se face din strada Gh.Doja, pasajul Mocca-SRI, unde există o parcare proprie de cca 100 de locuri. Intrarea se face prin salonul recepţie unde vă stau la dispoziţie informaţii despre activităţile clubului şi se pot servi cafea, răcoritoare şi alte produse energizante. Sălile de fitness, bodybuilding, functional training și group class în suprafaţă totală de peste 1000 mp. sunt dotate cu peste 100 de echipamente premium de ultimă generație, între care regăsim mărci de renume internațional din industria fitnessului: HOIST, CYBEX, ELEIKO, NEBULA, HAMMER STRENGTH, ICARIAN, DRAX, METAL FITNESS.

Sectorul cardio este format din 8 benzi de alergare, 8 biciclete eliptice, 4 biciclete fitness, 2 steppere, 1 scară rulantă, între care regăsim mărci cum ar fi: OCTANE FITNESS, LIFE FITNESS, PULSE FITNESS, TECHNOGYM. Pentru group class există 2 săli în suprafață totală de 360 mp. dotate cu instalații audio, climatizare şi cu toate elementele specifice acestui gen de sport, cum sunt: 20 biciclete spinning, 4 simulatoare ski, 3 aparate de vâslit, 3 eliptice, 8 bări olimpice și peste 500 kg discuri Eleiko, 2 seturi bări de tehnică cu discuri aferente, 1 frânghie de cățărare, 3 frânghii fitness (Battle Rope), 20 chingi/corzi de suspensie tip TRX, 30 perechi gantere cu greutăți diferite, de la 2 la 30 kg, 30 perechi Kettelbell (greutate de la 4 kg la 32 kg), 20 corzi de sărit, 20 corzi elastice cu rezistență diferită, 20 mingi medicinale (wall ball) de diferite greutăți (greutate de la 3 kg la 12 kg), mingi bosu, 12 saci box, mingi de cauciuc; saltele; stepere; mini greutăţi. Instructori experimentați și specializați vă vor îndruma, oferindu-vă sfaturi și asistență, începând de la nutriție și dietă până la conceperea unui program de antrenament, care vă va ajuta cu siguranță să obțineți rezultatele dorite.

Recuperarea după efort se face într-o saună uscată de tip finlandez și un bazin cu apă rece, cu o capacitate de 10 locuri, situate într-o încăpere cu un ambient relaxant.

EnjoySportsClub vă invită să vă petreceți o parte a timpului dumneavoastră liber în atmosfera plăcută și relaxantă a clubului nostru, acolo unde amabilitatea și profesionalismul personalului, calitatea serviciilor oferite, precum și prețurile accesibile, fac din acesta o alegere perfectă.