Enjoy Sport Club s-a născut din dorința de a vă ajuta în a vă schimba modul de viaţă sedentar, de a vă rupe din cotidianul slujbei şi al grijilor, activitatea noastră fiind concentrată spre fortificarea sănătăţii dumneavoastră fizice, emoționale și mentale. Cu onestitate vă oferim inspirație pentru un stil de viață sănătos luând în considerare mișcarea, nutriția şi relaxarea. Clubul nostru este unul cu tradiție, deschis încă din anul 2005 în apropierea centrului municipiului Târgu Mureş, asigură standarde înalte de calitate și profesionalism celor care îi trec pragul, oferind un pachet complet de servicii în săli destinate atât pentru fitness&bodybuilding cât și pentru aerobic. Aceste săli sunt dotate cu televizoare, instalații audio, instalații de climatizare, vestiare spațioase, dulapuri individuale, camere de duș, toalete, uscătoare, etc…

De asemenea, clubul dispune de o încăpere de cca. 30 mp utilizată ca spațiu de joacă destinat copiilor cu vârste între 3 și 10 ani. Aici de luni până vineri între orele 17 – 20 sub atenta supraveghere a unei persoane cu aptitudini, copiii vor avea parte de mișcare, aerobic, dansuri, jocuri educative precum și o mulțime de jucării în timp ce părinții vor frecventa sălile noastre de fitness și aerobic.

Accesul se face din strada Gh.Doja, pasajul Mocca-SRI, unde există o parcare proprie de cca 100 de locuri. Intrarea se face prin salonul recepţie unde vă stau la dispoziţie informaţii despre activităţile clubului şi se pot servi cafea, răcoritoare şi alte produse energizante. Sala de fitness are o suprafaţă de 800 mp. fiind dotată cu cca 50 de aparate profesionale Florsystem (producătorul numărul 1 în România) pentru antrenarea tuturor grupelor de muşchi.

Sectorul cardio este format din 5 benzi de alergare, 3 biciclete eliptice şi 3 biciclete fitness. Pentru aerobic există o sală cu suprafață de 200 mp. dotată cu instalații audio, climatizare şi cu toate elementele specifice acestui gen de sport, cum sunt: mingi de cauciuc; saltele; stepere; mini greutăţi, corzi elastice. Instructori experimentați și specializați vă vor îndruma, oferindu-vă sfaturi și asistență, începând de la nutriție și dietă până la conceperea unui program de antrenament, care vă va ajuta cu siguranță să obțineți rezultatele dorite.

Recuperarea după efort se face în saună uscată cu o capacitate de 10 locuri, situată într-o încăpere unde există şi un bazin cu apă rece şi un duş. Clienţii pot beneficia de asemenea de şedinţe de bronzare în solar vertical.

EnjoySportsClub vă invită să vă petreceți o parte a timpului dumneavoastră liber în atmosferă plăcută și relaxantă a clubului nostru, acolo unde amabilitatea și profesionalismul personalului, calitatea serviciilor oferite, precum și prețurile accesibile, fac din acesta o alegere perfectă.