Clasele de grup te pot ajuta să pierzi din greutate, să suporţi mai bine stresul și să-ţi întărești sistemul imunitar într-un mod dansant și ritmic. Din cap până în picioare, aerobicul îţi îmbunătăţește toate funcţiile corpului, devii mai rezistent, mai sănătos și cu o coordonare îmbunătăţită. Este accesibil persoanelor de toate vârstele, indiferent de sex, are o mare importanță în educația spirituală și emoțională a copiilor și tinerilor, dezvoltând o spontaneitate și naturalețe a mișcărilor, necesare în viața de zi cu zi.

    Clasele de grup dezvoltă foarte bine rezistenţa cardio-respiratorie. Motivația, maximizarea rezultatelor, evitarea riscurilor de accidente sunt unele din avantajele acestui tip de antrenament. Multe forme de antrenament sunt eficiente dacă sunt efectuate în cadrul unui grup, sub supravegherea unui instructor care conduce lecția.

Fie că sunteți avansați sau începători, veți găsi ceva care să vi se potrivească, pentru mai multe informații referitoare la o anumită clasă de grup, dați click pe poza corespunzătoare de mai jos.