Enjoy Sport Club detine doua sali pentru aerobic, una in suprafaţa de 200 mp si una de 50 mp, dotate cu instalaţii audio, climatizare şi cu toate elementele specifice acestui gen de sport, cum sunt: mingi de cauciuc, saltele, stepere, corzi, minigreutăţi, corzi elatice, trx-uri, powerbag-uri si biciclete pentu spinning.

Clasele de aerobic te pot ajuta să pierzi din greutate, să suporţi mai bine stresul și să-ţi întărești sistemul imunitar într-un mod dansant și ritmic. Din cap până în picioare, aerobicul îţi îmbunătăţește toate funcţiile corpului, devii mai rezistent, mai sănătos și cu o coordonare îmbunătăţită. Este accesibil persoanelor de toate varstele, indiferent de sex, are o mare importanta in educatia spirituala si emotionala a copiilor si tinerilor, dezvoltand o spontaneitate si naturalete a miscarilor, necesare in viata de zi cu zi.

Avand tangenta cu muzica si dansul, contribuie la dezvoltarea gustului artistic si largirea orizontului spiritual. Aerobicul dezvolta foarte bine rezistenţa cardio-respiratorie. Motivatia, maximizarea rezultatelor, evitarea riscurilor de accidente sunt unele din avantajele acestui tip de antrenament. Multe forme de antrenament sunt eficiente daca sunt efectuate in cadrul unui grup, sub supravegherea unui instructor care conduce lectia.

Fie ca sunteti avansati sau incepatori,veti gasi ceva care sa vi se potriveasca, putand alege intre clasele de aerobic pe care le vom descrie mai jos:

Step Cardio
Pilates
Insanity
Zumba
Taebo & Step Box
High intensity Training
Circuit Training
Spinning
Aerobic Mix
Body Pump
Aerobic pentru copii
Gimnastiva varstnici (Aerobic & Pilates)