Aerobic

  Enjoy Sport Club detine o sala pentru aerobic in suprafaţa de 200 mp. dotata cu instalaţii audio, climatizare şi cu toate elementele specifice acestui gen de sport, cum sunt: mingi de cauciuc, saltele, stepere, minigreutăţi, corzi elatice si biciclete pentu spinning.

  Clasele de aerobic te pot ajuta să pierzi din greutate, să suporţi mai bine stresul și să-ţi întărești sistemul imunitar într-un mod dansant și ritmic. Din cap până în picioare, aerobicul îţi îmbunătăţește toate funcţiile corpului, devii mai rezistent, mai sănătos și cu o coordonare îmbunătăţită. Este accesibil persoanelor de toate varstele, indiferent de sex, are o mare importanta in educatia spirituala si emotionala a copiilor si tinerilor, dezvoltand o spontaneitate si naturalete a miscarilor, necesare in viata de zi cu zi.

  Avand tangenta cu muzica si dansul, contribuie la dezvoltarea gustului artistic si largirea orizontului spiritual. Aerobicul dezvolta foarte bine rezistenţa cardio-respiratorie. Motivatia, maximizarea rezultatelor, evitarea riscurilor de accidente sunt unele din avantajele acestui tip de antrenament. Multe forme de antrenament sunt eficiente daca sunt efectuate in cadrul unui grup, sub supravegherea unui instructor care conduce lectia.

  Fie ca sunteti avansati sau incepatori,veti gasi ceva care sa vi se potriveasca, putand alege intre clasele de aerobic pe care le vom descrie mai jos:
  Step Cardio & Tone
  Pilates
  Insanity
  Zumba
  Taebo & Step Box
  High intensity Training
  Total Body Training
  Spinning
  Aerobic Mix și Aerobic Fit & Slim
  Body Pump
  Aerobic pentru copii
  Gimnastiva varstnici (Aerobic & Pilates)

  Produse

  Clubul Enjoy comercializează produse PRO NUTRITION și SCITEC la prețul recomandat de producător.